петък, 15 юни 2012 г.

За фотографките с любов ... :D

Всеки намира неща, хора, които си заслужава да има около себе си. За всеки ще бъдат различни, в което предполагам е чара на чудото наречено глобален виртуален свят!
Биваме, колкото отчуждени ... толкова и заедно ... колкото несподелени, толкова и изложени на показ тотално! Границите нямат смисъл, разтоянието губи значение и времето става все по-имагинерно понятие ... само някаква поостаряла представа, макар и върху все още лъскав (може би вече не чак толкова) циферблат.

Днес личностното мнение има много по-голяма стойност, от когато и да било! На нас тук в Абсурдистан явно все още този постулат не ни е ясен, но виждам, че има раздвиждване по въпроса, което ме обнадеждава!

Та в този ред на мисли ... днес реших да пиша, за една музикантка под прикритие, една художничка с фотоапарат и една неуморима новоткривателка:



Диляна Гергова Dilyana Gergova
Това е нейният сайт. Освен това може и да пише увлекателно, което би зарадвало много хора, които се наслаждават на резултата от нейния труд. И не на последно място, почитателите й във facebook могат да се отдадат на споделения към снимките музкален фон, който сякаш ги кара да танцуват пред очите Ви.

Друга такава ценна фея със звучното име Мая Къркаличева ще намерите тук
Maya Eye Това е нейният сайт. Тя ще ви зарази не само с прекрасно настроение (може би дори с някоя картина), но и с любов към планината, която струи отвсякъде. Най-скорошната й портретна инициатива е толкова чиста, колкото природата през нейните очи, а именно снимането на деца. :)

Не на последно място, разбира се, бих искала да ви представя Седрие Метин.
Sedrie Това е нейният сайт. Споделяме еднаква страст не само към Варна (Камчия), но явно и към морето, Родопите и стойностната музика. Благодарение на нея ще видите до болка познатото през нови очи и ще преоткриете красотата на всяко място, което сте посещавали. Мога само да съжалявам, че не чета по-често неща от нея, защото са поднесени с прекрасен емоционален заряд и лично отношение.

На всички тези прекрасни жени искам да кажа: Благодаря! ... че правите ежедневието по-приятно, по-цветно, по-красиво, по-добро. :)

Очаквам ВИ скоро и в моя град, за да заредите повече хора с позитивното си настроение, глътка чистота и щипка естествен ентусиазъм. :)

2 коментара: