неделя, 23 декември 2012 г.

Предпразнично или как посрещнах края на света?

Все повече се учудвам, колко малко ни трябва на нас - хората - да се почувстваме добре и да забравим всички проблеми и тревоги! Е, и преди съм споделяла рецептата си за по-добър живот, за това няма да я преповтарям, но исках само да споделя с вас, как ми се случиха нещата преди Коледа ...



Бях на един рожден ден в петък (21.12.2012) и отворихме въпроса "Какво ще правите утре?" ... В отговор веднага изникна предложение за разходка на Витоша! И така на следващия ден (след края на света) се озовах по обяд на лифта на Симеоново ... (който работи по празниците не сколасва по-рано)! И логично дойде и следващият въпрос "А къде са ти щеките?", а аз отговорих, че съм подготвена само за посещение на Алеко, но веднага станахме повече съмишлениците за по-дълга разходка и така тръгнахме към Черни Връх (по моя молба). Не, че стигнахме, но това е част от една друга история. :)

И така благодаря ви, скъпи приятели, за прекрасните предколедни мигове прекарани с вас в планината ... беше истинска зимна приказка горе ... и толкова бяло, че очите ти едвам го побират. Сякаш си в един по-добър свят - по-чист, красив, необятен, неопетнен, обаятелен ...

Е, в заключение предполагам мога само да кажа, че човек трябва да стане от дивана и да излезе от сивата си рутина, за да открие красотата на Горната Земя ... а тя е толкова прекрасна! Ако не ми вярвате ето ви малко снимков материал, ако и той не е достатъчно убедителен отидете на Витоша (или най-близката до вас планина още утре).

Краят (на работната седмица) или началото (на почивните дни) могат да бъдат толкова красиви само там, където звездите се срещат с мечтите - не ги пропускайте тези могове - за нищо на света! ;) Весели празници и приказно-снежна Коледа от мен!

Вашата Мечтателка: Сиси ©




2 коментара:

  1. Подобаващо сте посрещнали началото на астрономическата зима - 21.12.2012; 13:11 ч. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мхм, беше наистина вълшебно! Дано и при теб е било така.

      Изтриване